Monadi-Filmin uusi filmi

syyskuu 20, 2010

Elokuvan tekemiseen kuluu yleensä tuhottoman paljon aikaa. Tämän tietävät kaikki. Sitä hassummalta tuntuukin se, miten sattumanvaraisesti päässä pyörivät ideat lopulta valikoituvat toteutettaviksi projekteiksi.

Agorafobian kuvausten loppumisen jälkeen erilaiset tarina-aihiot ovat surranneet päässäni lakkaamatta, mikä on tietyllä tapaa oman itseluottamuksen suojelemista. Kun on vuosia tehnyt töitä ensimmäisen elokuvansa eteen, edessä oleva tyhjiö tuntuu pelottavalta. Tuntuu lohduttavalta ajatella, ettei ole ladannut kaikkia paukkujaan yhteen elokuvaan.

Olen pyöritellyt erinäisiä ideoita ja alkanut hahmottelemaankin paria käsikirjoitusta, mutta varsinaisten ratkaisujen tekemistä olen pakoillut. Onneksi pelastava enkeli saapui Agorafobiassakin näyttelevän J-P Kantosen hahmossa. J-P:n auto oli hajonnut ja hän kertoi tarinan siitä, minkälaisen seikkailun yhden pienen osan rikkoutuminen voikaan käynnistää. Ei kulunut kuin tunti tai kaksi, kun olimme jo päättäneet tehdä aiheesta elokuvan.

Niinpä minun on suuri ilo ilmoittaa, että Monadi-Filmin seuraavaa elokuvaa aletaan kuvaamaan lauantaina 25.9. Se on tragikomedia miehestä ja hänen autostaan.

Työnimeksi elokuvalle siunaantui Varaosamies.

Tyhjiö on täytetty taas toviksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: